Vader Frans Bauer overleden

Gepubliceerd op 7 januari 2015 door redactie Het Wiel

De vader van Frans Bauer, Chris Bauer,  is gisterenavond overleden in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal. Dat heeft een woordvoerder van de familie Bauer bekend gemaakt. Chris Bauer (70) was al geruime tijd ziek.

Op 1 januari werd Chris opgenomen voor de behandeling van een longontsteking. Ondanks zijn zorgelijke medische conditie kwam de hartstilstand onverwachts.

In een officiële verklaring laat de woordvoerder van de familie weten dat “de familie Bauer dankbaar is voor de laatste jaren dat zij nog samen mochten zijn”.  En ook dat de familie de gelegenheid vraagt “om het onverwachte verlies in gepaste rust te kunnen verwerken”.

Chris Bauer werd in 2003 zelf een bekende Nederlander door zijn bijdrage in de tv serie De Bauers. Een aantal jaren geleden werd bekend dat hij aan longkanker leed en COPD (een chronische longaandoening).

Bijzondere band

In een persoonlijk en openhartig interview met Jeroen Pauw, dat maar een paar dagen voor het overlijden van vader Bauer is uitgezonden, vertelt  Frans dat hij elke dag nog op “het kampje” komt om een bezoek te brengen aan zijn ouders. Over zijn vader zegt hij: “We hebben altijd heel intens samengeleefd. Eigenlijk altijd alles samen gedaan. Dus we hebben een heel bijzondere band.”

Speciaal voor zijn vader heeft Frans ook een nummer geschreven. “Het enige lied dat niemand ooit heeft gehoord, behalve m’n vader en m’n moeder. En ik heb beloofd dat ik dat zal spelen als hij er niet meer is.”

 

Reacties

  1. Lieve familie Bauer
    ik wil bij deze de hele familie Bauer nog condoleren met het grote verlies van hun dierbare en wens de hele familie mijn oprechte deelneming in deze heel moeilijke en zware tijd toe.

  2. Wij condoleren Frans en de rest van de familie met dit verlies en
    wensen hen heel veel sterkte toe de komende tijd.

Geef een reactie

Copyright © Het Wiel - Alle rechten voorbehouden. Het Wiel, Postbus 595, 3700 AN Zeist.